PAS Ingat Peminat Bola Tidak Solat?

Pas Terengganu terus mempolitikkan bola sepak apabila melakukan kempen menyeru pengikut parti ke stadium bagi menunjukkan mereka begitu dekat dengan sukan kesukaan ramai itu.

Terbaru dalam poster politik mereka menampilkan SOLAT sebagai objek seruan menonton bola dalam menarik orang muda menyokong mereka.

Terlalu jelas nampak Pemuda Pas Terengganu tidak pernah pedulikan sukan bola Terengganu sebelum ini tetapi memandangkan musim mengundi hampir tiba mereka boleh pula buat-buat minat demi kepentingan politik mereka.

Di stadium yang mempunyai surau di samping turut menyediakan tempat solat di belakang gol bagi kemudahan peminat beribadat.

Di perlawanan sebelum ini Pas Terengganu dikecam kerana menjadikan peminat dan stadium sebagai gelanggang politik sempit mereka.

Pas sepatutnya malu kerana peminat telah menunjukkan mereka menyampah dgn Pas sehingga peminat bertindak menaikkan spanduk mengkritik Pas mempolitikkan bola dan ini merupakan isyarat jelas mereka menolak sbarang usaha mempolitikkan sukan kegemaran rakyat ini.

Pas sesuai dengan tagline Lok Kohor Bodor'.

No comments:

Theme images by Jason Morrow. Powered by Blogger.