Bodohlah Kalau Presiden PAS Sokong Bajet Najib


Pembangkang perlu kekalkan keperibadian sebagai pembangkang dan bukannya pembodek untuk dapatkan batuan kelebihan politik peribadi

Presiden PAS, Hadi nampaknya seperti makan nasi kangkang dan menjadi lembu cucuk hidung Najib dan bukanya lagi ingin bersama dengan Lim Kit Siang yang terkenal sebagai ahli politik paling bijak di Malaysia dan de facto leader itu juga disegani di rantau Asia.

Mahfuz yang tiada dosa dengan PAS adalah mangsa terbaru hubungan Hadi dan UMNO. Jasa Mahfuz selama ini yang turut menjulang nama PAS seantero dunia tidak dipandang oleh PAS.

Sumber dari Batu Buruk dan Wakaf Mempelam mengatakan bahawa Timbalan Presidn PAS, Yang Berbahagia Tuan Ibrahim Tuan Man adalah calon sesuai menggantikan Hadi Awang sekiraya ingin melihat PAS berada di landasan islam yang betul seperti dahulu.

Hubungan teramat baik antara beliau dan kepimpinan Pakatan Harapan terutamanya Lim Kit Siang adalah factor beliau mendapat sokongan dari kesemua pemimpin gabungan pakatan dan bukannya anak Hadi yang disebut-sebut sebagai ganti tempat Presiden PAS itu.

No comments:

Theme images by Jason Morrow. Powered by Blogger.